NTEX expanderar med nytt brittiskt kontor

Publicerad fre, 01/20/2023 - 09:13

Logistikkoncernen NTEX fortsätter sin expansion i Storbritannien. Den 2 januari öppnades ett nytt kontor i Nottingham, det femte i Storbritannien.

– Vi fortsätter att se stor potential på den brittiska marknaden och siktar på att växa med både nya kunder och medarbetare, säger Thomas Ström, grundare och vd för NTEX.

NTEX UK:s huvudkontor ligger i Immingham, England och kontor finns även i London, Bristol och Glasgow i Skottland. Med det femte kontoret siktar NTEX på ytterligare tillväxt.

– Nottingham är en strategiskt viktig plats mitt i Storbritannien och med lokal representation kan vi nu erbjuda kunderna ett ännu effektivare och bredare utbud av tjänster från, till och inom Storbritannien, säger Thomas Ström.

Genom verksamheten i Nottingham vill NTEX även öka den europeiska vägfrakten samt järnvägs-, sjö- och flygfrakten inom Europa.

– Det finns många nya affärer att hitta i den här delen av landet och vi bör se en snabb tillväxt inom 2023, säger Rhys Hughes, filialchef, NTEX Nottingham.

Thomas Ström, vd på NTEX.