GN Logistics öppnar i Stockholm – nyanställer 15 medarbetare

Publicerad tors, 07/13/2017 - 21:58

GN Logistics har tecknat ett flerårigt hyresavtal avseende en logistikfastighet i Tumba. Verksamheten drar igång vid årsskiftet 2017-2018  och innebär att bolaget kommer att anställa cirka 15 medarbetare.

Första kunden beräknas flytta in i anläggningen under januari månad nästa år.

- Stockholm kommer bli en viktig strategisk etablering för oss, säger Oscar Andersson, vd i GN Logistics. Vi ser ett stort behov av våra tjänster och det ska bli otroligt kul att starta upp verksamhet på fler orter i Sverige. Stockholm ger oss ett bra komplement till våra övriga etableringar i Halmstad, Luxemburg och Paris och ger oss stora möjligheter att skapa ytterligare synergier för både befintliga och nya kunder. Till en början räknar vi med cirka 15 anställda i anläggningen men det kommer successivt att öka i samband med nya kontrakt och kunder. Vi har i dag stora flöden mellan Sverige och sydvästra Europa, främst Frankrike. Etableringen i Stockholm kommer ge oss ytterligare möjligheter att göra skillnad i en bransch som är under utveckling.

GN Logistics är ett växande logistikföretag med huvudkontor i Halmstad. Verksamheten, som startade 2013, omsätter cirka 60 miljoner kronor per år och sysselsätter 80 personer. Totalt beräknas GN-koncernen redovisa en omsättning för 2017 på närmare 400 miljoner kronor och för 2018 är siktet inställt på en omsättning på en halv miljard kronor.

GN Logistics moderbolag GN Transport bildades 1986 och firade förra året 30-årsjubileum.